Kosten

Loopbaan

CV-check

Hoe lang duurt het?

Een CV-check sessie duurt gemiddeld 1 tot 4 uur, afhankelijk van de staat en de lengte van het CV, het LinkedIn profiel of de brief.

Hoe werkt het?

Je e-mailt je CV of brief. We maken een afspraak voor een feedback sessie, op mijn locatie in Amsterdam-Noord of telefonisch. In overleg zijn ook andere locaties mogelijk, er komen dan alleen reistijd en reiskosten bij.

Kosten

De prijs van de CV-check is 80 euro per uur, exclusief 21% BTW (de BTW is aftrekbaar als je de CV-check voor zakelijke doeleinden volgt). Je kunt de CV-check tot een week van tevoren kosteloos annuleren.

Loopbaancoaching

Hoe lang duurt het?

Een coachtraject duurt gemiddeld 6 gesprekken, maar dat kunnen er ook 3 of 9 zijn. Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk. Je kunt tot 24 uur van tevoren een afspraak kosteloos annuleren.

Waar zijn de gesprekken?

Mijn ruimte in Amsterdam-Noord is goed bereikbaar met OV en auto. In overleg zijn ook andere locaties mogelijk, er komt dan alleen reistijd en reiskosten bij.

Kosten

De prijs van loopbaancoaching is 80 euro per uur exclusief 21% BTW. Voor particulieren is de coaching (inclusief de BTW) als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Voorwaarde is dan wel dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk.

Onderwijs

Onderwijsadvies & projectmanagement

Voor onderwijsadvies en projectmanagement werk ik met een dagtarief van 800 euro inclusief BTW. Dit is exclusief eventuele bijkomende reiskosten.

Trainingen

Bij het geven van trainingen werk ik met een dagtarief van 700 euro inclusief BTW. Dit is exclusief eventuele bijkomende reiskosten.Houd er rekening mee dat een training van een dagdeel gemiddeld 1,5 dag aan werktijd kost (dus 1050 euro), door voorbereidingstijd, uitvoer, evaluatie en reistijd.

Taal en Werk

Kosten

De prijs van Taal en Werk coaching voor particulieren is 60 euro per uur inclusief BTW. Daarnaast geef ik Taal & Werk groepen via diverse organisaties voor verschillende commerciële tarieven. Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd.

Particulier of in een groep?

Kun je beter een Taal en Werktraject volgen in een groep of privé? Deze keuze is persoonlijk. Een Taal en Werktraject in een groep duurt 6 maanden, op basis van 2 trainingen per week van 3 uur. Het vergt dus een tijdsinvestering, maar daar krijg je ook veel voor terug, zoals intervisie met collega cursisten. Maar sommige mensen hebben liever een privétraject op maat, dat beter aansluit bij een drukke agenda. Met particulieren maak ik aan het begin van het traject een coachplan. Afhankelijk van de vraag zijn altijd kortere of langere trajecten mogelijk.

Belastingaftrek mogelijk

Voor particulieren is de coaching inclusief de BTW kosten als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Voorwaarde is dan wel dat de Taal en Werk coaching gericht is op het leren van Nederlands als Tweede Taal, het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk.