Nederlandse les / Private Dutch lessons

Kernwoorden: Nederlands, Dutch, NT2, Taal & Werk, Expats

Online lessen en kosten

Op dit moment geef ik uitsluitend online lessen via Zoom vanwege het Coronavirus. Online Nederlandse les via Zoom is eenvoudig, leuk en interactief! Ik ben zowel beschikbaar voor privéles als voor les in kleine groepjes. Een les duurt 1,5 uur of 2 uur. De kosten zijn:

  • privéles: 47 euro per persoon per uur
  • 2 mensen: 37 euro per persoon per uur
  • 3-4 mensen: 25 euro per persoon per uur

Goed gekwalificeerde, enthousiaste en betrokken docente

Ik houd van taal en voor mij is ‘spelen met taal’ een van de leukste dingen die er is! Mijn plezier in het gebruiken van een nieuwe taal breng ik op deelnemers over. In mijn lessen maak ik veel gebruik van interactieve werkvormen, muziek, liedjes, theater, beelden, gedichten en verhalen. Mijn enthousiasme, energie en die interactie en diversiteit maken dat mijn lessen hoog gewaardeerd worden. Het eindniveau van mijn cursisten is vrijwel altijd hoger dan gemiddeld! 

Jarenlange ervaring binnen NT2

In 2007 ben ik met veel plezier begonnen met Nederlandse les geven aan volwassenen. Ik geef les aan mensen van alle niveaus, van absolute beginners tot en met gevorderden die hun Nederlandse kennis willen perfectioneren. De afgelopen 12 jaar heb ik zowel lesgegeven aan academici, expats, inburgeraars, ouders en kinderen op diverse scholen. Mijn doelgroep bestaat voornamelijk uit expats en kennismigranten.

Taal en Werk

Wil je graag beter Nederlands leren voor je werk? Een combinatie van de Nederlandse taal leren en leren over de Nederlandse werkcultuur en ondernemerschap is mijn specialiteit! Omdat ik ook werk als loopbaancoach en zelfstandig ondernemer ben, vind ik het fantastisch om mensen Nederlands te leren en ze te helpen met het beter begrijpen van de Nederlandse arbeidsmarkt en werkcultuur. We oefenen bijvoorbeeld met conversaties op het werk en ik leer je hoe je kunt solliciteren in Nederland.

Aangesloten bij beroepsvereniging

Ik deed de docentenopleiding NT2 bij de Universiteit van Amsterdam en ben aangesloten bij het beroepsregister van de BV NT2 (de beroepsvereniging van docenten Nt2). Ook sta ik ingeschreven in het Lerarenregister.

Tevreden opdrachtgevers en cursisten

Sinds 2007 werk ik voor diverse opdrachtgevers en heb ik honderden cursisten Nederlands geleerd. Hieronder enkele reacties:

“Belle is uitstekend in het opbouwen van vertrouwen, empathie en solidariteit binnen groepen, wat meteen de leerervaringen van studenten verandert. Zij is een van de meest effectieve en inspirerende onderwijsprofessionals die ik ben tegengekomen. ” Gamze Baray – Sociaal psycholoog

“Professioneel, inspirerend en zorgzaam! Belle is een geweldige docente die aandacht besteedt aan elk individu in een groep. Ze presenteert het curriculum op een enthousiaste, gestructureerde en vereenvoudigde manier, waardoor het heel leuk is om haar student te zijn! “Anna Øverås – Sitebeheerder Fashiola

“Belle is niet alleen een geweldige docente, maar ook een heel interessante en zorgzame persoon. Ze kan contact maken met mensen op een diep niveau. Ze gaf mij ook goede begeleiding bij mijn freelance carrière. Sterk aanbevolen als docente en loopbaancoach! ”  Chiara Barraco, freelance frotografe